Ciprian Stănescu este Președinte al Social Innovation Solutions, organizație care are ca misiune să susțină indivizi și organizații să înțeleagă transformările viitorului și să dezvolte soluții sustenabile de tehnologie, politici publice și antreprenoriale. SIS organizează mai multe incubatoare și programe educaționale în România și Europa Centrală și de Est, precum Future Makers, Academia de Sustenabilitate, Transformator și Games of Science lucrând cu peste 10.000 de IMM-uri, ONG-uri și start-ups în fiecare an. Anterior, a lucrat 12 ani pentru organizații globale ca Aspen Institute și Ashoka, și este în prezent este Global Shaper Alumni al World Economic Forum.
Anca Nedelcu este profesor universitar doctor la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, este prodecan și coordonator de doctorat în domeniul Științe ale Educației. Lucreză în învățământul universitar, dar, în același timp, a fost șef de departament în cadrul uneia dintre cele mai mari organizații nonguvernamentale focalizate pe inițierea și implementarea de proiecte dedicate școlilor, Centrul Educația 2000+, a fost consilier în Ministerul Educației, consultant internațional pentru Banca Mondială, UNICEF, UNESCO, Consiliul Europei. A dezvoltat – în colaborare cu studenții săi - un blog academic pentru o școală mai bună, Sucitoruldeminți.ro. Este co-autor al cărții „Genialii”.
Anatolie Coșciug este director la Centrul Român de Studii Comparate asupra Migrației, interesat de migrația în și din România și alte fenomene conexe. A pubicat îm jurnale prestigioase precum Migration Studies, JEMS sau CEEMR. A scris capitole de carte (Palgrave, Anthem, Lit Verlag etc.) și volume editate (PUC, Editura de Vest). A fost implicată în proiecte de consultanță, cercetare și formare cu principalele organizații internaționale legate de migrație (UNHCR, BM, OIM), universități/centre de cercetare (Universitat Autònoma de Barcelona, PRIO, Universitatea Bielefeld, Universitatea București, Universitatea Tel Aviv), ONG-uri (Grupul SOS, HEKS, CDMIR, AIPG etc.), și instituții publice (IGI, Departamentul pentru Relația cu Românii din Străinătate etc.).
Mihai Bârsan este un top manager și expert în marketing strategic cu o experiență vastă în companii multinaționale ca P&G sau Ursus Breweries, cu care a construit unele dintre cele mai valoroase portofolii de mărci din România. În prezent, se dedică unor roluri de consultanță, antreprenoriat și voluntariat. Ca fondator al Raportului Pareto, și-a asumat misiunea de a democratiza înțelegerea segmentului cu cel mai mare impact atât în business cât și în schimbarea mentalităților.
Menno Bart este un expert în piața muncii, lucrând în calitate de Head of Policy Advocacy pentru Grupul Adecco. Este responsabil de gestionarea relației grupului cu factorii de decizie globali și europeni, precum și de reprezentarea grupului în contexte instituționale. Menno deține mandate la Confederația Mondială a Muncii (WEC), organism care reprezintă industria serviciilor de resurse umane pe plan global. În cadrul WEC, este membru al board-ului global, președinte al Comitetului European pentru Afaceri Publice și membru al Comitetului Executiv al WEC-Europa. Anterior, a făcut parte din corpul diplomatic olandez, activ în misiunile diplomatice din Praga și Aruba.
Olivia este expert în etica inteligenței artificiale, specializată în aplicarea practică a eticii în inovația tehnologică și fondatoarea și CEO-ul Ethical Intelligence, cea mai mare rețea profesională din lume a practicienilor responsabili de AI. Olivia lucrează direct cu liderii de afaceri la dezvoltarea operațională și strategică a unor instrumente AI responsabile și a colaborat cu companii Fortune 500 dar și cu start-up-uri din domeniile sănătății, financiar și media, în utilizarea eticii ca instrument de luare a deciziilor. În prezent finalizează cartea “Responsible AI: Implementing an Ethical Approach in Your Organization”, în colaborare cu Kogan Publishing.
Florin Jianu este președinte al Consiliului Național al IMM-urilor din România, Vicepreședinte al Uniunii Europene a IMM-urilor (SMEunited) și președinte de onoare al Organizației Tinerilor Întreprinzători din Europa (JEUNE). A fost ministru pentru mediul de afaceri, activitatea sa vizând o nouă lege dedicată IMM-urilor, o strategie pentru mediul de afaceri 2014-2020, legea crowdfunding, legea business angels, legea dedicată incubatoarelor de afaceri sau introducerea cotei de impozitare 1% pentru microîntreprinderile care au unul sau mai mulți salariați. Este creatorul programului “Start-up Nation”, cel mai de success program românesc de stimulare a înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii.
Dr. Ciprian Fartușnic este cercetător în cadrul Unității de Cercetare în Educație, Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, fiind activ în zona învățământului rural, participării la educație a copiilor și tinerilor în risc de excluziune, integrării copiilor cu dizabilități și/sau CES în învățământul de masă, finanțării și managementului educațional. A participat la procesul de dezvoltare a curriculumului centrat pe competențe în învățământul pre-universitar și la programele Reprezentanței UNICEF în România, Comisiei Europene, UNESCO, Băncii Mondiale. Este membru al rețelelor EPAN (Consiliul Europei), REFERNET (CEDEFOP) și al grupului de lucru Learning and Teaching, Bologna Follow-Up Group (Comisia Europeană).
Roxana Chirițoiu este board member al Rethink Romania și coordonator al Climate Change Summit, proiect Social Innovation Solutions. La a doua ediție, summitul a fost urmărit online de aproape un milion de persoane și a adus împreună, în București, peste 1700 de persoane din Europa Centrală și de Est în conversații despre acțiunea climatică. Membră a comunității Global Shapers a World Economic Forum și a juriului Galei Societății Civile 2023, Roxana se dedică soluțiilor sustenabile pentru viitor.
Cristian-Andrei Pantir este Șeful Departamentului de Marketing pentru regiunea EEMENA la Adecco. Este absolvent de master în Economie la Universitatea de Vest din Timișoara. Cu o experiență de un deceniu în conducerea echipelor de marketing, atât în România, cât și în străinătate, Cristian-Andrei este un strateg de marketing experimentat. Portofoliul său include dezvoltarea și implementarea cu succes a strategiilor de marketing în unsprezece țări diferite, demonstrându-și expertiza în politici și poziționare.
Daniel David este profesor universitar, cercetător și psiholog/psihoterapeut practician. De asemenea, este profesor asociat la Icahn School of Medicine at Mount Sinai (New York, SUA) și directorul pentru cercetare al Albert Ellis Institute (New York, SUA). Din 2017, este președintele Asociației Psihologilor din România, iar din 2020, rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Din 2019 a fost inclus între primii 2% cei mai citați oameni de știință ai lumii (conform Elsevier-Stanford – Scopus), iar în 2022 a fost acceptat ca membru corespondent al Academiei Române. Este autorul cunoscutei monografii cognitiv-experimentale despre profilul psihologic al românilor - Psihologia poporului român.
Adrian Stanciu este consultant în domeniul dezvoltării oamenilor și al organizațiilor din anul 2001, cu o preocupare specială pentru subiectul leadership și cultura organizațiilor. În cei 20 de ani de practică, Adrian a lucrat cu peste 100 de companii și cu mii de manageri din managementul mijlociu și senior al lor. Printre clienții săi s-au numărat atât companii internaționale precum Xerox, IBM, Allianz, Raiffeisen, cât și companii românești ca Banca Transilvania, eMag, Cărturești și mulți, mulți alții. Înainte de a fi consultant, Adrian a fost antreprenor și apoi executiv de corporație, fiind directorul general al Xerox România între 1998 și 2000.