Ron Kaufman este un expert recunoscut la nivel global în cultura serviciilor și îmbunătățirea experienței clienților. Este autorul bestsellerului "Uplifting Service", iar prin discursurile și workshopurile sale, ajută organizațiile să creeze culturi bazate pe excelență în servicii. A colaborat cu companii din întreaga lume pentru a transforma relațiile cu clienții și a stimula creșterea afacerilor.
Ciprian Ciucu este primarul Sectorului 6 al Municipiului București. A absolvit studii de licență și master în științe politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și are competențe profesionale în management de proiect și marketing. În funcția de primar, s-a concentrat pe modernizarea infrastructurii și digitalizarea administrației publice.
Ciprian Stănescu este Președinte al Social Innovation Solutions, organizație care are ca misiune să susțină indivizi și organizații să înțeleagă transformările viitorului și să dezvolte soluții sustenabile de tehnologie, politici publice și antreprenoriale. SIS organizează mai multe incubatoare și programe educaționale în România și Europa Centrală și de Est, precum Future Makers, Academia de Sustenabilitate, Transformator și Games of Science lucrând cu peste 10.000 de IMM-uri și ONG-uri. Anterior, a lucrat 12 ani pentru organizații globale ca Aspen Institute și Ashoka. Este Global Shaper Alumni al World Economic Forum și rezintă emisiunea PRO Verde, la Pro TV.
Cu o experiență de 25 de ani în consultanță în afaceri și management în cadrul Big4 în România și Europa Centrală și de Est, a participat la sute de tranzacții și proiecte de mare anvergură. Are o experiență extinsă în managementul riscului, finanțe corporative, consultanță în domeniul reglementărilor și management, fiind specializată în servicii financiare, infrastructură, proiecte publice și finanțări europene. Daniela conduce propria firmă de avocatură și consultanță în afaceri și este membru al Consiliului de Supraveghere al Erste BCR din 2019. Se implică în proiecte comunitare, fiind vicepreședinte Amcham, membru al CD Rethink Romania și al Teach for Romania.
Doru Șupeală este consultant de marketing și business, cu o carieră solidă ca director de marketing, comunicare și procurement în companii naționale și multinaționale. Este Managing Director al SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili și Producer & Editor - Hacking Work & PozitiVești. Doru a lansat în 2021 prima carte de Employer Branding din România. Deține un Executive MBA with Distinction de la University of Hull, un doctorat în Management la Universitatea Babeș-Bolyai, și diplome în Marketing (UBB) și Filologie (Universitatea Transilvania din Brașov).
Dragoș Anastasiu este Președintele Grupului Eurolines România. Din 2015 a intrat în industria hotelieră, prin achiziția unui resort de 4 stele în Delta Dunării, Green Village. A hotărât să devină antreprenor în urma cu 24 ani, abandonând o carieră sigură și confortabilă de doctor, în favoarea unei oportunități de business apărute din senin. De atunci, s-a implicat activ în crearea și dezvoltarea mai multor firme – tour operare și servicii de rent a car, taxi și servicii de leasing, imobiliare și dezvoltare IT. A fost Președinte al Camerei de Comerț Româno-Germane și actualmente este Președintele Rethink Romania.
Antreprenor în serie, investitor în startupuri tech și promotor al utilizării etice a tehnologiei, cu focus pe media digitală.
Ca antreprenor for profit, este cofondator al rețelei de media comercială Thinkdigital și fondator al platformei de conținut tech, proiecte și evenimente educaționale Upgrade 100, care include mai multe inițiative, precum IQ Digital (serie de evenimente pentru educația tech destinate IMM-urilor din România), Go Global (un program internațional de accelerare dedicat startupurilor tech românești) și alte proiecte.
Nelu Popa este primarul municipiului Reșița, România. Având o pregătire în domeniul ingineriei, el a devenit un lider proeminent în modernizarea și dezvoltarea urbană a orașului. Sub conducerea sa, Reșița a trecut printr-un proces amplu de regenerare urbană și atragere de investiții.
Remus Ioan Ștefureac este fondatorul INSCOP Research, un institut românesc de sondare a opiniei publice și consultanță strategică. Deține un doctorat la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” din București, unde a studiat măsurile active sovietice împotriva României în perioada 1964-1989. A activat și în diplomație, lucrând la Ambasada României în SUA, și este lector la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).
Lector și consultant în planificare urbană și mobilitate. Cu peste 15 ani de experiență în planificare urbană și mobilitate durabilă în diverse țări, Ruxandra este interesată ca prin contribuția ei profesională să creeze spații urbane de înaltă calitate, precum și orașe accesibile și inclusive. După ce a lucrat o perioadă ca arhitectă și urbanistă în România, a hotărât să urmeze o carieră internațională și să se specializeze în mobilitate urbană durabilă. Ruxandra deține o diplomă dublă în planificare urbană și politici de mediu de la Universitatea Radboud Nijmegen (Regatul Țărilor de Jos) și Universitatea Cardiff (Marea Britanie). A lucrat la diverse proiecte legate de planificare urbană (masterplan-uri, strategii, cercetare) având o vastă experiență internațională în România, Regatul Țărilor de Jos, Belgia, Islanda, Estonia, Italia, Georgia, Africa de Sud, Uganda, Mozambique, Columbia, Mexic, Chile, etc. Ruxandra ocupă acum poziția de lector în mobilitate urbană la Universitatea de Științe Aplicate din Amsterdam și are propriul birou de planificare urbană. Folosește bicicleta zilnic ca mijloc de transport (de multe ori în combinație cu transportul în comun), bucurându-se de libertatea pe care aceasta o oferă.
Dominic Samuel Fritz este primarul municipiului Timișoara. A fost ales în 2020 din partea Uniunii Salvați România (USR), cu sprijinul Forumului Democrat al Germanilor din România. Fritz are studii în științe politice și administrație publică și a fost activ în promovarea multiculturalismului și a integrării europene.
Daniel David este profesor universitar de psihologie clinică și psihoterapie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. De asemenea, este profesor asociat la Icahn School of Medicine din New York și este director de cercetare la Albert Ellis Institute. Este unul dintre cei mai influenți psihologi români și un promotor al psihologiei bazate pe știință. În prezent, este Ministrul Educației și Cercetării în România.
Robert Santa are studii masterale în educație la University College of London și Universitatea Deusto din Bilbao și un doctorat despre integrarea migranților din România la SNSPA. A fost activ în mișcarea studențească la nivel local (în Timișoara), național și european și a coordonat publicații ale European Students Union, inclusiv studiul privind impactul Procesului Bologna ”Bologna With Student Eyes”. Între 2011 și 2013 s-a ocupat de relația cu mediul universitar în cadrul unui proiect al Adecco România iar între 2017 și 2022 a lucrat în cadrul Administrației Prezidențiale. Din 2022 coordonează activitatea de cercetare a Rethink Romania.