Termeni si conditii

Cititi cu atentie acesti Termeni de utilizare care se aplica utilizarii de catre dvs. a site-ului RethinkRomania.ro

1. Domeniu de aplicare / Servicii oferite de Rethink Romania / Protejarea datelor

1.1. Acest site este oferit gratuit de catre Rethink Romania in beneficiul media, expertilor, oamenilor politici, academicienilor, artistilor, sportivilor, antreprenorilor, reprezentantilor ONGurilor, si a cetatenilor.

1.2. Serviciile oferite de acest site sunt, printre altele:

a) Furnizarea optiunilor de utilizare a site-ului conform acestor Termeni de utilizare;

b) Furnizarea de informatii despre activitatea ReThink Romania, a studiilor, proiectelor si evenimentelor pe care le deruleaza;

c) Permite prospectilor sa completeze cererile de informatii; si

d) Permite prospectilor sa efectueze inscrierea in diferite proiecte.

1.3. ReThink Romania intentioneaza sa mentina permanent site-ul web. Cu toate acestea, utilizatorii nu pot deduce din aceasta dreptul la utilizarea in viitor a site-ului. In cazul in care ReThink Romania intentioneaza sa inchida site-ul Web, ReThink Romania va informa utilizatorul in avans prin afisarea informatiilor relevante pe site.

1.4. ReThink Romania isi rezerva dreptul de a modifica, extinde sau reduce continutul, structura si designul site-ului web.

1.5. ReThink Romania nu garanteaza in niciun fel disponibilitatea site-ului, nici temporar, nici geografic. ReThink Romania poate reduce temporar gradul de utilizare a site-ului, functiile individuale si disponibilitatea informatiilor daca exista suficiente motive juridice sau tehnice pentru aceasta masura. Printre motivele tehnice se numara, printre altele, lucrarile de intretinere, actualizarile software-ului de baza si mentinerea securitatii sau a integritatii site-ului web.

2. Obligatiile utilizatorului si consecintele incalcarii termenilor de utilizare

2.1. Site-ul Web si baza de date pot fi utilizate numai in modul prevazut de ReThink Romania. In special, informatiile pot fi vizualizate numai pe site-urile web ale ReThink Romania folosind un browser de Internet.

2.2. Nu este permisa:

a) trimite sau face accesibila orice virus sau alt software rau intentionat;

b) sa ia masuri care ar putea avea un impact negativ sau pot dauna procesului sau functionalitatii site-urilor Web ale ReThink Romania sau sistemelor informatice ale altor utilizatori;

c) sa eludeze sau sa faca ineficiente orice functii (de exemplu, formularele de solicitare) ale site-ului sau interfereaza in orice alt mod cu site-ul ReThink Romania;

d) sa ia masuri care ar putea duce la supraincarcarea infrastructurii site-urilor web ale ReThink Romania;

e) sa blocheze, suprascrie sau sa modifice continutul generat de ReThink Romania;

f) sa utilizeze functii automate (de exemplu algoritmi, masini) pentru a cauta informatii sau pentru a obtine informatii;

g) sa adune sau sa achizitioneze prin orice alte mijloace si sa stocheze informatii despre alti utilizatori fara consimtamantul lor, in special adresele de e-mail;

h) sa obtina acces neautorizat la retele.

2.3. Daca exista o suspiciune rezonabila de incalcare a Termenilor de utilizare, impotriva legii sau impotriva drepturilor unor terte parti, ReThink Romania isi rezerva:

- sa emita un avertisment formal catre utilizator;

- sa limiteze temporar sau sa blocheze accesul utilizatorului la site;

- sa blocheze definitiv si sterge accesul utilizatorului.

3. Proprietatea intelectuala a ReThink Romania

3.1. Continutul, structura si aspectul acestui site web, precum si codul de program sunt detinute de ReThink Romania. Toate drepturile de proprietate intelectuala (de exemplu, marci comerciale si drepturi de autor, drepturi de baza de date) sunt detinute de Think Tank Romania.

3.2. Continutul individual al site-ului pot fi descarcate, tiparite sau copiate numai pentru uzul propriu necomercial al utilizatorului.

3.3. Orice utilizare dincolo de acestea, in special editare, copiere, difuzare sau alta publicare, nu este permisa fara consimtamantul scris prealabil al ReThink Romania, obtinut de la contact@think-tank.ro.

3.4. Daca credeti ca materialele afisate pe site-ul nostru incalca drepturile de proprietate intelectuala, va rugam sa contactati ReThink Romania sau contact@think-tank.ro. Va rugam sa includeti:

(1) o semnatura electronica sau fizica a persoanei autorizate sa actioneze in numele proprietarului dreptului de autor sau a altui interes de proprietate;

(2) o descriere a muncii protejate prin drepturi de autor sau a altui material protejat despre care ati afirmat ca a fost incalcat;

(3) o descriere a locului in care materialul este situat pe site;

(4) adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail;

(5) declaratia dvs. de buna credinta ca utilizarea in litigiu nu este autorizata de catre autorul sau altul proprietar de interese, agentul sau legea; si

(6) declaratia dvs., facuta sub sanctiunea pedepsei, ca informatiile din anuntul dvs. sunt exacte si ca sunteti proprietarul dreptului de autor sau altui interes sau sunteti autorizat sa actionati in numele proprietarului.

4. Limitarea raspunderii

4.1. Site-ul web ofera link-uri catre site-uri web ale companiilor afiliate cu ReThink Romania si alte parti terte. ReThink Romania nu isi asuma raspunderea pentru informatiile furnizate in temeiul acestor legaturi sau pentru natura, siguranta sau legalitatea serviciilor furnizate acolo.

4.2. ReThink Romania nu isi asuma raspunderea pentru niciun fel de reclame si informatii furnizate de partenerii ReThink Romania si de terti.

4.3. ReThink Romania este raspunzator pentru acte deliberate si grav neglijente.

4.4. ReThink Romania nu este responsabila in caz de forta majora, mai ales nu pentru intreruperile fara avarie in reteaua de cablu.

4.5. ReThink Romania este responsabila numai de pierderea datelor, in masura in care este prevazuta in sectiunile 4.3 si 4.4 de mai sus, daca pierderea datelor nu ar fi putut fi evitata prin masuri de securitate adecvate din partea utilizatorului.

5. Clauza de Anulabilitate / Renuntare

5.1. In cazul in care prevederile individuale ale acestor Termeni de utilizare sunt nevalabile sau devin invalide, acest lucru nu afecteaza valabilitatea celorlalte dispozitii. Esecul ReThink Romania de a aplica orice prevedere a acestor Termeni de utilizare nu constituie o renuntare la aceasta sau la orice alta prevedere.

6. Lege aplicabila

6.1. Daca accesati un site web cu un domeniu in tara dvs. de resedinta, legea tarii dvs. de domiciliu reglementeaza acesti Termeni de utilizare. In caz contrar, legile Romaniei guverneaza acesti Termeni de utilizare. Conventia ONU privind vanzarea internationala a marfurilor este exclusa.

6.2. Daca aveti intrebari referitoare la acesti Termeni de utilizare, va rugam sa ne contactati la contact@think-tank.ro.

6.3. Platforma Comisiei Europene de solutionare a litigiilor online poate fi accesata aici: ec.europa.eu/consumers/odr/.

ReThink Romania nu participa la procedura alternativa de solutionare a litigiilor.

Parteneri
Alături de noi în această inițiativă